Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rajen z Mečkovské skály MOD-MVP Praha - VÝSLEDEK

4. 11. 2013

O víkendu 2-3.11. jsme se s Rozkou vydali na MVP v Praze. Rozka byla již přihlášena do mezitřídy. V sobotu posuzoval pan rozhodří J.Jursa. Na řadu jsme přišli okolo 12h. Rozka potvrdila své kvality a odnesla si z kruhu ocenění V1,CAC,CACIB i BOB a krásný posudek. Vzhledem k drobnému úrazu, který se jí stal v úterý a musela být v klidu, dopadla moc hezky.

V neděli nás posuzovala pani rozhodčí H.Dvořáková, která Rozku ohodnotila stejně V1,CAC,CACIB,BOB a opět si Rozka z kruhu odnesla pěkný posudek s pochvalou pěkné prezentace. Na závěrečné soutěže jsme již nečekali, tak snad někdy jindy.

Rozka již začala hezky APORTOVAT a plynule jsme přešli na APORT se zvěří, který jí ani při prvním přinášení nečinil problém .S tímto jsem moc spokojená a také již vystavila svého prvního divokého bažanta ,kterého i uklidovala. SUPER PRÁCE. Pokud to takto půjde dál,budu nadmíru spokojená. To, že jsme začali společně cvičit v 1,5roce se ukázalo jako velmi dobré rozhodnutí. Rozka získala jistotu, srovnala se a já jsem si ověřila, že je lépe počkat, dát psíku čas si upevnit základní poslušnost,srovnat si nervy a dát mu prostor k tomu aby dospěl .