Jdi na obsah Jdi na menu
 


NOVINKY,aktuality,výstavy,práce.....

9. 7. 2012

Po delší době doplním aktuality....

Na konci června jsme se s Hedkou,rodinou Kotíkovic a Lúcou vydali na NV do Klatov.Hedka byla již naposledy ve třídě mladých,kde ji mimořádně předváděla Míša Kotíkovic od Draga  z Chejlavských lesů.Přestože Míša nebyla až tak spokojená,já spokojená byla.Od pan doktora Šimka si Hedka odnesla pěkný posudek s oceněním V1(bez titulu) za mírně otevřenější srst.(bohužel dne před výstavou cvičila vodu a tak i srst byla dle toho).

V pondělí 2.7. jsme se přesunuli s Hedkou,Jaggou a Petíkem jako již po 9té na hájenku do Chlumčan,kde probíhalo setkání a výcvik několika chovatelských stanic.Počasí se střídalo,ale vše klaplo na výbornou.Cvičilo se 2x denně,disciplíny vody,les i pole. Přestože doposud Hedka cvičila výhradně polní disciplíny a pomalu začínala s vodou,nebyly jí lesní disciplíny až tak cizí a opravdu prokázala,že se potatila (otec Monty z Mečkovské skály) :-).

Na konci tohoto výcviku se pořádali "Zkrácené všestranné zkoušky" na nečisto...

ve složení sedmi psů se Hedka umístila na 1.místě,za námi druhý Drago z Chejlavských lesů,třetí Baloo Bonel Boglarca majitelů Míši a Honzy Kotíkovic www.drago.svet-stranek.cz

FOTO na http://emma74.rajce.idnes.cz/IX.sraz_MOK_v_Chlumcanech_2012/  za které děkujeme Míše

Naše poděkování  patří HONZU BEZDĚKOVI, CHS Z Chlumčanské doliny, sdružení Obora Chlumčany, Údolí sviňný, kteří se nám věnovali,umožnili výcvik v honitbě a v neposlední řadě též Honzovi Šloufovi a Jindrovi za posuzování zkoušek.