Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kachny,kachny,všude samé kachny....

12. 9. 2011

Za námi již čtvrtý hon na kachny.Tuto sobotu to byla opravdu Akcička s velkým A.

Sraz byl jako vždy v 19h. Střelců 7,3psíci. Tentokrát se šlo lovit k rybníku do kterého vytéká odpad z čističky. Bahno velmi mazlavé,Berry po prvním výstřelu již neměl žemlovou barvu,ale černou,smrděl jako cep,musel tentokráte opravdu zapojit nos,jelikož kachna padnoucí do bahna byla skoro k nenalezení. Všicni jsme smrděli, jako když se vykoupeme v žumpě.Představa toho,že Be půjde takto do auta byla hrozná a ještě hroznější bylo,že kamarádka Anna měla svého krťáska Badyho při jízdě vepředu pod nohama...

Po akci jsme je chtěli ještě "vykoupat" v místě,kde to šlo a kluci se nám servali ,bohužel jsme nemohli nic dělat,neb do bahna se nikomu nechtělo.Bérra to odnesl s natrženou tváří,takže mu doma přezdíváme "Žofré d´Pejrak" a bere antibiotika,u Badíka to vypadalo,že je v poho,ale ráno Anna volala,že jede na veterinu,že nemůže dýchat,zjistili mu ,díru v horním patře,takže také antibiotika a Láďa nakonec s fenečkou Iduškou volal,že Iduška běhá po třech,takže také veterina.

Ve středu je další AKCE,ještě že mám doma dost psů.... tentokráte půjde Chirka.....

Další náhradník po Chiře bude zřejmě Paula Honzi Bezděka,která je nyní u nás v lázních a čeká na svého páníka.Už vidím jak to Honza čte a okamžitě jede pro Paulinu....,hlavně aby se jí nic nestalo a nevyšla na ní řada .

Lovu zdar a veterině zmar